فهرست مطالب
توجه داشته باشید ممکن است روش های معرفی شده در این مقاله در تمامی هاست های اشتراکی پاسخگو نباشد. در این صورت پیشنهاد می گردد برای رفع این مشکل از شرکت هاستینگ خود کمک بگیرید.
چگونه حجم آپلود فایل در وردپرس را زیاد کنیم؟
در هنگام آپلود تصویر یا رسانه به صورت اتوماتیک حداکثر سایز آپلود فایل در وردپرس نمایش داده می شود. برای بررسی آن به سادگی می توانید به بخش Media و بر روی گزینه Add new کلیک کرده و در انتهای صفحه حداکثر سایز آپلود فایل در وردپرس را مشاهده خواهید کرد.
۱ – از طریق فایل Function.php قالب سایت
گاهی اوقات تنها با افزودن کد زیر در انتهای فایل Function.php قالب، اندازه آپلود فایل افزایش پیدا می کند. لذا پیشنهاد می گردد در گام اول این روش را امتحان کنید.
۱
۲
۳
|
@ini_set( ‘upload_max_size’ , ’64M’ );
@ini_set( ‘post_max_size’, ’64M’);
@ini_set( ‘max_execution_time’, ‘300’ );
|
۲ – از طریق فایل PHP.INI
برای استفاده از این روش باید از طریق FTP و یا برنامه File Manager در داشبورد cPanel هاست خود به پوشه root سایت وردپرس دسترسی داشته باشید. چنانچه از هاست اشتراکی استفاده می کنید ممکن است فایل php.ini را مشاهده نکنید در این صورت، باید یک فایل متنی با نام php.ini ایجاد کرده و آن را در پوشه root وردپرس (public_html) آپلود کنید. در فایل مذکور کدهای زیر را وارد کرده و آن را ذخیره کنید:
۱
۲
۳
|
upload_max_filesize = 64M
post_max_size = 64M
max_execution_time = 300
|
این روش برای بسیاری از کاربران پاسخگو می باشد. توجه داشته باشید چنانچه حجم آپلود فایل طبق کد ارائه شده در بالا به MB64 افزایش نیافت آن را به ۱۰MB تغییر دهید (گاهی این کار مشکل را برطرف میکند).
۳ – از طریق فایل htaccess.
گاهی کاربران از روش فایل htaccess. استفاده می کنند. در این روش برای افزایش حجم آپلود فایل در وردپرس باید فایل htaccess. را ویرایش کرده و کد زیر را در آن قرار دهید.
۱
۲
۳
۴
|
php_value upload_max_filesize 64M
php_value post_max_size 64M
php_value max_execution_time 300
php_value max_input_time 300
|
همانطور که پیش تر نیز به آن اشاره شد، چنانچه از هاست اشتراکی استفاده می کنید ممکن است این روش ها برای شما کارایی نداشته باشد لذا پیشنهاد می گردد با شرکت هاستینگ خود تماس گرفته و درخواست افزایش اندازه آپلود فایل را بدهید.
امیدوارم این مقاله به شما برای رفع این مشکل کمک کرده باشد.
منبع : wpbeginner